UPDATE CORONA - KLASBLOGS!

 

Tijdens de coronaperiode zullen de leerkrachten van de lagere afdeling een eigen klasblog beheren. Langs deze weg willen ze de leerlingen en de ouders op de hoogte houden. Op deze blogs zullen tevens instructies, video's, foto's, powerpoints, enz. ... te vinden zijn om de nieuwe leerstof te verwerken. Dit zijn de blogs (klik op gewenste klas of leerkracht):

 

ALGEMENE BLOG - INFO EN ZORG  

L1 - JUF MICHELE  •  L2 - MEESTER DIDIER    L3 - JUF ANN    L4 - JUF SARAH    L5 - JUF EMILY    L6 - JUF JOYCE  

  LO - JUF VANESSA    NC ZEDENLEER - JUF MOIRA    RK GODSDIENST - MEESTER KOEN

 

 

Contacteer ons

 
De school: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De directeur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De secretaresse: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De zorgcoördinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De zorgleerkracht van de kleuterafdeling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De leerkracht van de bijtjesklas (peuter en eerste kleuter): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De leerkracht van de vlinderklas (peuter en eerste kleuter): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De leerkracht van K2: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De leerkracht van K3: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De leerkracht van L1: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De leerkracht van L2: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De leerkracht van L3: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De leerkracht van L4: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De leerkracht van L5: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De leerkracht van L6: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

Schermplantenstraat 36

8400 Oostende

059/709512

https://www.facebook.com/vermeylenschool

sfeer19

go

  

 STROOM logo

  

gimme

 

babysitters

 

 

cheques