Inschrijvingen

ENKEL DIGITALE AANMELDING MOGELIJK, WEGENS DE NIEUWE RICHTLIJNEN VAN DE OVERHEID IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS KUNNEN WIJ GEEN NIEUWE OUDERS ONTVANGEN OM HUN KIND IN TE SCHRIJVEN VOOR VOLGEND SCHOOLJAAR. DIT KAN PAS VANAF 20 APRIL 2020.

DANK VOOR UW BEGRIP

Voor de inschrijving dient u de e-ID / SIS-kaart van uw kindje mee te brengen.

Kinderen die van school veranderen kunnen het ganse schooljaar ingeschreven worden, zij moeten geen instapdatum afwachten.

Voor meer algemene info i.v.m. inschrijvingen in het basisonderwijs kan men terecht op volgende LINK.

Om kwalitatief onderwijs te bieden, werken wij met een capaciteit van maximum 29 leerlingen per klas. Dit aantal kan lichtjes afwijken door kinderen die blijven zitten. Indien het niet mogelijk is om uw kind in te schrijven, geven wij een document mee. Dit wordt ook gemeld aan het LOP en indien gewenst, gaan zij samen met u op zoek naar een plaats in een andere school.

U kan reeds HIER ONLINE AANMELDEN.

We nemen dan contact met U op om de inschrijving verder af te handelen ter plaatse.

Instapmomenten kleuteronderwijs schooljaar 2019-2020

- 02/09/2019
- 04/11/2019
- 06/01/2020
- 03/02/2020
- 02/03/2020
- 20/04/2020
- 25/05/2020
Via deze LINK kunt u berekenen wanneer uw kleuter kan instappen!