INSCHRIJVINGEN

Indien u een rondleiding wenst, gelieve dan via mail contact op te nemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op onderstaande data starten de inschrijvingen voor 2022 - 2023:
• inschrijving broertjes en zusjes: vanaf 7 maart tot en met 18 maart
• inschrijving kinderen personeel: op 21 maart
• inschrijving indicator en niet indicator leerlingen: van 22 maart tot en met 19 april
• vrije inschrijving: vanaf 20 april

Kinderen die van school veranderen kunnen het ganse schooljaar ingeschreven worden, zij moeten geen instapdatum afwachten.

Voor meer algemene info i.v.m. inschrijvingen in het basisonderwijs kan men terecht op volgende LINK.

Om kwalitatief onderwijs te bieden, werken wij met een capaciteit van maximum 29 leerlingen per klas. Dit aantal kan lichtjes afwijken door kinderen die blijven zitten. Indien het niet mogelijk is om uw kind in te schrijven, geven wij een document mee. Dit wordt ook gemeld aan het LOP en indien gewenst, gaan zij samen met u op zoek naar een plaats in een andere school.

De vrije plaatsen op onze school vind je hier terug. Wij staan helemaal bovenaan ...

Via deze LINK kunt u berekenen wanneer uw kleuter kan instappen!