INSCHRIJVINGEN

ENKEL ONLINE INSCHRIJVEN MOGELIJK
Door de coronamaatregelen dient elke school voor het schooljaar 2020 - 2021 digitaal in te schrijven. Deze inschrijvingen starten op maandag 25 mei.

Kinderen die van school veranderen kunnen het ganse schooljaar ingeschreven worden, zij moeten geen instapdatum afwachten.

Voor meer algemene info i.v.m. inschrijvingen in het basisonderwijs kan men terecht op volgende LINK.

Om kwalitatief onderwijs te bieden, werken wij met een capaciteit van maximum 29 leerlingen per klas. Dit aantal kan lichtjes afwijken door kinderen die blijven zitten. Indien het niet mogelijk is om uw kind in te schrijven, geven wij een document mee. Dit wordt ook gemeld aan het LOP en indien gewenst, gaan zij samen met u op zoek naar een plaats in een andere school.

Dit zijn het aantal vrije plaatsen voor komend schooljaar:

geboortejaar 2018: 23

geboortejaar 2017: 7

geboortejaar 2016: 13

geboortejaar 2015: 11

1ste leerjaar: 5

2de leerjaar: 5

3de leerjaar: 3

4de leerjaar: 9

5de leerjaar: 4

6de leerjaar: 8

Via deze LINK kunt u berekenen wanneer uw kleuter kan instappen!