Contactgegevens CLB

Algemeen

Leerlingen, ouders, schoolteams kunnen een beroep doen op het CLB voor informatie, hulp en begeleiding. In de begeleiding:

- staat de leerling centraal

- wordt er gewerkt in teamverband

- wordt de geheimhouding van de gegevens gegarandeerd

- is de dienstverlening gratis.

Het CLB is actief op volgende domeinen:

- het psychisch en sociaal functioneren,

- de preventieve gezondheidszorg,

- het leren en studeren,

- de schoolloopbaan.

Medewerkers

Tinne Ver Eecke – psycho-pedagogisch consulent – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Decooman Petra – maatschappelijk werker – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Casier Pierrette – paramedisch werker – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Steffi Oosterlinck – arts

Hoe is CLB te bereiken?

Violierenlaan 5 – 8400 Oostende telefoon: (059) 70 75 41 fax: (059) 51 73 65 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Open van 08.30 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur (bij voorkeur na afspraak). Het Centrum is gesloten tijdens de paasvakantie en in de zomervakantie van 15 juli tot 15 augustus. In de kerstvakantie is het centrum twee dagen geopend. Organisatorisch maakt de vestiging deel uit van het Interstedelijk CLB-Gent.