UPDATE CORONA - KLASBLOGS!

 

Tijdens de coronaperiode zullen de leerkrachten van de lagere afdeling een eigen klasblog beheren. Langs deze weg willen ze de leerlingen en de ouders op de hoogte houden. Op deze blogs zullen tevens instructies, video's, foto's, powerpoints, enz. ... te vinden zijn om de nieuwe leerstof te verwerken. Dit zijn de blogs (klik op gewenste klas of leerkracht):

 

ALGEMENE BLOG - INFO EN ZORG  

L1 - JUF MICHELE  •  L2 - MEESTER DIDIER    L3 - JUF ANN    L4 - JUF SARAH    L5 - JUF EMILY    L6 - JUF JOYCE  

  LO - JUF VANESSA    NC ZEDENLEER - JUF MOIRA    RK GODSDIENST - MEESTER KOEN

 

 

Contactgegevens CLB 

Algemeen

Leerlingen, ouders, schoolteams kunnen een beroep doen op het CLB voor informatie, hulp en begeleiding. In de begeleiding:

- staat de leerling centraal

- wordt er gewerkt in teamverband

- wordt de geheimhouding van de gegevens gegarandeerd

- is de dienstverlening gratis.

Het CLB is actief op volgende domeinen:

- het psychisch en sociaal functioneren,

- de preventieve gezondheidszorg,

- het leren en studeren,

- de schoolloopbaan. 

Medewerkers

Tinne Ver Eecke – psycho-pedagogisch consulent – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Decooman Petra – maatschappelijk werker – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Casier Pierrette – paramedisch werker – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Steffi Oosterlinck – arts 

Hoe is CLB te bereiken?

Violierenlaan 5 – 8400 Oostende telefoon: (059) 70 75 41 fax: (059) 51 73 65 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Open van 08.30 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur (bij voorkeur na afspraak). Het Centrum is gesloten tijdens de paasvakantie en in de zomervakantie van 15 juli tot 15 augustus. In de kerstvakantie is het centrum twee dagen geopend. Organisatorisch maakt de vestiging deel uit van het Interstedelijk CLB-Gent.

go

  

 STROOM logo

  

gimme

 

babysitters

 

 

cheques