In onze school beschikken we over een echt moestuintje en het beste van al ... de leerlingen van het lager helpen om te planten, te onderhouden en te oogsten. Onder leiding van de bijzondere leermeesters Koen (godsdienst) en Moira (NC-Zedenleer) zetten de leerlingen zich over de middag in om het tuintje in goede staat te houden. Dit is in veel opzichten een goede zaak. De leerlingen ontwikkelen hun groene vingers en het is eens iets anders dan spelen. Het is een nuttige bezighouding. Het leukste is wanneer ze kunnen oogsten. Zo waren er o.a. al aardappelen en uien om te oogsten. Hierbij enkele foto's van het groen op onze school ...

ec10ea69 1d0b 46bf 89ff 15abcde4cc6f