We zijn heel fier en blij dat ook onze school deel uitmaakt van de groeiende groep van Vlaamse KiVa-scholen. Dit willen we graag uitroepen: ONZE SCHOOL IS EEN KiVa-school!

KiVa is het Finse woord voor fijn, leuk en tof. Een KiVa-school vindt het belangrijk dat kinderen, leerkrachten en ouders zich gewaardeerd en goed voelen op school. KiVa-scholen doen er alles aan om persterijen tussen kinderen te voorkomen. Krijgen we dit voor elkaar, dan vergroot de kans dat jullie kind(eren) openbloeien en hun leermogelijkheden ten volle benutten. KiVa zet kinderen in hun kracht!

kiva