We onderscheiden drie soorten kosten

1. Vaste schoolkosten: maaltijden en uitstappen, zwem- en turngerief

Op het einde van de maand wordt de schoolfactuur met de leerlingen meegegeven. Daarop vindt u een gedetailleerde weergave van de kosten van de voorbije maand. Kinderen dienen dus nooit cash geld mee te brengen voor de schoolrekening. Ouders die liever cash betalen, kunnen dit via de directie aanvragen.

2. Extra kosten: foto's, activiteiten vriendenkring, bosklassen voor vijfde en zesde leerjaar, ...

Hiervoor dienen de leerlingen wel apart geld mee te brengen in een gesloten omslag met duidelijke vermelding van de naam en de inhoud. Ze kunnen ook ter plaatse betaald worden op het secretariaat of aan leden van de vriendenkring (indien activiteit van de vriendenkring).

3. Kosten voor de opvang

Net zoals de vaste schoolkosten uit punt 1 worden de kosten voor de opvang op de schoolfactuur aangerekend.

Als de schoolfactuur een flinke hap uit uw budget is, kunnen bij de Stad Oostende onderwijscheques bekomen worden. U betaalt 4 euro voor een cheque ter waarde van 20 euro. Voor meer info kunt U terecht bij Stad Oostende. HIER kunt U de folder bekijken.

kweetet

bingel