Schoolraad

De schoolraad bestaat uit afgevaardigden van
• de leerkrachten
• de ouders
• de lokale gemeenschap

Wat doet de schoolraad ?
De schoolraad overlegt met de directeur en geeft advies.

Dit gaat over geplande beslissingen die personeel, ouders of leerlingen aanbelangen. Bijvoorbeeld :
- het schoolreglement
- lestijdenpakket
- schoolwerkplan
- welzijn en veiligheid op de school.
- infrastructuurwerken

Wie zit in onze schoolraad ?
- namens de leerkrachten: Katrien Steenacker, Nicky Verdenne en Michèle Coppejans
- namens de ouders: Eveline Heyman (voorzitter), Inge Beirens en Prisca do Paco Perreira
- namens de lokale gemeenschap: Viviane Cattoir en Serge Vynck