ONZE VRIENDENKRING

We hebben op school een groep van enthousiaste ouders, die op regelmatige basis samenzitten met de directie om ideeën uit te wisselen.
Zij staan niet alleen in voor het organiseren van leuke activiteiten, maar ondersteunen ook de schoolwerking.
Als school kunnen wij steeds op hun medewerking rekenen.

Dit zijn de leden van onze vriendenkring:

Jorgen Driessen
Bart Dildick
Sofie Hoorne
Bjorn Verleye
Sandy Procureur
Prisca do Paco Pereira
Gregory Bals
Petra de Cooman
Nikki Notredame

Af en toe zoeken wij nog extra bereidwillige ouders om:
- een uitstap mee te begeleiden
- de zaal te versieren ter voorbereiding van een feestje
- om fruit te snijden op woensdag
- om samen met een groepje kinderen te begeleiden bij het lezen

Indien je zin hebt om een handje toe te steken, mag je dit altijd via de directie, het secretariaat of één van de leden van de vriendenkring doorgeven.
Want een school maak je SAMEN.